Маквиштанац

Kosingas - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 30 Jan 2016 14:35 - 19

http://s24.postimg.org/4yrcu0z3p/Vlada.png

Поштовани грађани еСрбије, данас вас обавештавамо да је наш Председник 
WhiskasKhalifa напустио своју функцију а такође и eRevollution. Влада је брзо реаговала и за мање од сат времена истиче предлог за промену  Председника. На његово место долази Министар Одбране the_penger Тренутно стање на гласању у Влади је 16-1 за новог Председника еСрбије.
Желео бих да пожелим новом Председнику срдачну добродошлицу на том месту и надам се да ће се лавовски борити за еСрбију. А у томе немам никакве сумље видећи његову пожртвованост на ударима и у својој Војној Јединици.


http://i.imgur.com/9tezNAP.png


Jош једна важна информација Главни Град еСрбије биће  Eastern Serbia , због сталних напада на Београд и освајање од стране БиХ, самим тим и губљење ресурса. Министар Одбране је дао предлог и тренутно је на гласању у Влади. 

http://i.imgur.com/9tezNAP.png


Тренутно НАЈВАЖНИЈЕ ОБАВЕШТЕЊЕ је; eСрби браните своју земљу и дођите на уговорене ударе од стране Министарства Одбране. На тим ударима се дели храна за све војнике који су на удару. Тако да вам је 500енг обезбеђено за удар а и 1000ерг ако има два удара. Помозимо еСрбији сви сложно !!! 
Адресу, Време и Место борбе добијате преко Војних Јединица, зато бих вас молио уколико сте у могућности то да испоштујете!

http://i.imgur.com/9tezNAP.png


Srdjan M и Crveni Lav
Министарство Информисања
 

Support

3APA3A

Comments (19)

o/
o/
o7
o/
o7
ima vote ima sub, nema para za endorse Smile
imas vote i sub
Остасмо сиротни Crying
o7
šta bi sa Khalife??
o7 valjda mu nece propasti nalog, neka ga ostavi nekome od saradnika
o7
o7
o7
Поштовани грађани еСрбије, данас вас обавештавамо да је наш Председник WhiskasKhalifa напустио своју функцију а такође и eRevollution Nije napustio igricu xD
o/
vote/sub
o7
Срећно о7