simple news

Published in Romania - Political debates and analysis - 27 Nov 2016 04:14 - 2

Buna Ziua. 
A trecut multa vreme de cand am scris ultimul articol insa asta trebuie sa-l scriu deoarece  ceea ce a fost in Ucraina a fost un mare lucru urat mirositor pe care-l elimini in WC(stiti voi la ce ma refer) .ASta plus ca doua persoane mi-au cerut sa scriu despre acest lucru asa ca iata articolul.
Mai precis e vorba de asta :asta  . 
Ce este un Bizon veti spune? Pai in RL un bizon e un animal blanos,gasit in AMerica de nord sau prin MArpod si Taga in Romania, cu o carne foarte sanatoasa care mananca  iarba si care din cand in cand il apuca stampedeul  si o fuge intr-o directie sau alta fara sens. 
In erevolution,un Bizon e aceea persoana care da in zid ca nebunul fara nici  un sens. Nu conteaza ca batalia a fost de mult castigata. Nu conteaza  ca aliatii au nevoie de damage,nu conteaza ca liderul aliantei a scris pentru toata lumea sa stie ca overkilurile nu vor fi tolerate el da si da si da si da si da. Daca-l intrebi de ce da el nu zce nimic,doar face mooooooooooo,sau o7  o7 o7 o7 o7 fara noima.

Daca-i trimiti un PM si-i spui ca nu da cum trebuie, el te injura cum ca tu esti doar un incepator si nu stii despre ce vorbesti. 


Ei bine,in Ucraina s-a facut  un overkill de vai de capul nostru. Bizoni de bizoni. Daca atunci cand Alexinho a deschis rwul, Kynyas a scos un raget de s-a auzit in toata Romania, cred ca acuma o sa-i cheme pe oamenii nostrii la raport, sa-i puna in pozitia de drepti si sa le dea cateva lovituri de bici. Nu de alta dar titlul de BIZON SEF al Romaniei merge la  bizonul ImparaT ,membru in guvernul Romanie medaliat cu aur la bizoniada cu suma incredibila de 1.631,920,630 damage. Pe locul 2, cu medalia  de argint, il avem pe  bizonul Sesebi cu 880 mil damage.Locul 3 merge la  bizonul prom 200.  Bai bizonilor;nu stiu ce iarba ati mancat dar ati luat-o pe aratura rau de tot de la ea :))))). Desigur vor fi voci care vor incerca sa dea vina pe straini insa datele sunt clare.Bizioniada a fost facuta  de romani , chiar de unii membrii ai guvernului.  Daca eu as fi Albanez, care mi-am rupt sanatatea cu Bosnia,daca as fi macedonian care mi-am rupt sanatatea cu Grecia,eu as fi foarte foarte foarte suparat. 
Ultima data l-am blagoslovit pe Alexinho zicand ca a facut o greseala cu RWul inceput de el insa  ce a facut el a fost fleac fata de Overkilul din Ucraina. Asta a fost o gafa impardonabila din partea guvernului. 

Si daca tot vorbim de gafa impardonabila, o astfel de gafa a fost facuta la acodarea cetateniei.   Demiurge, personajul care a  scandalizat Turcia, a primit cetatenia noastra.  Sunt sigur ca turcii vor fi foarte multumiti(sunt ironic binenteles) 

Si tot la  capitolul cetatenii acordate, vedem ca strainii  au detronat partidul  romania unita.  Inca o greseala, din punctul meu de vedere. Strainii pot sa contribuie la economie, insa nu e bine ca ei sa se amestece in politica noastra. Nu de alta dar suntem imperiul Romanesc cu accent pe romanesc nu pe multicultural.

Ce ne asteapta viitorul apropiat? Asta depinde de ce explicatii vor da guvernantii in cadrul aliantei.  :)))  
Cu ocazia asta, sper ca ati inteles de ce am spus in ultimul articol ca politica e undeva intre bleah si voma. Voi hotarati daca vi se face greata sau veti vomita de-a dreptul . O zi buna. 

Support

ArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbustArbust

Comments (2)

Bizonul ImparaT, i se potriveste.
Bai bizonilor;nu stiu ce iarba ati mancat dar ati luat-o pe aratura rau de tot de la ea Smile)))) - Raspuns: CANEPA 100%