Royal Magazine

Published in Bosnia and Herzegovina - Social interactions and entertainment - 30 Jan 2016 09:39 - 0

Ministarstvo obrazovanja eBiH


Pozdrav svim građanima eBosne i Hercegovine. Ovo je prvo javljanje našeg ministarstva i uopće vlade u ovome mandatu. Zbog toga danas imamo nekoliko tema o kojima želimo da vas obavijestimo.


Ministarstvo obrazovanja eBiH


Prvo obavještenje je vezano za Ministarstvo obrazovanja eBiH. Naime, članci vezani za ministarstvo i vladu se objavljuju u privatnim novinam s obzirom da još uvijek nije uvedena opcija korištenja orgova za ministarstva. U narednom periodu će članci biti objavljivani u novinama ministra, a nadamo se skorom uvođenju orgova u igru.

Ministarstvo obrazovanja eBiH

Današnja druga tema su okupljanja igrača naše države na kanalu #eRevollution.bih. Svi građani eBiH, kao i naši saveznici, su dobrodošli na okupljanja. Ovaj kanal je korišten za razgovore u vezi unutrašnje politike i ekonomije naše države. Takođe je osnovan i kanal #kongres.BiH na koji obavezni doći svi kongresmeni eBiH u slučaju potrebe. Treći kanal o kojem bih volio da vas obaijestim je #eagle.public. Na ovom kanalu se okupljaju igrači iz svih država članica saveza. Inače se organiziraju veća okupljanja u slučaju potrebe, ali svaku noć poslije 12:00 erev time (21:00 po bosanskom vremenu) možete doći da biste pomogli saveznicima kojima je to potrebno.

Ministarstvo obrazovanja eBiH

Treća stavka se tiče jezika na eRevollution. Naime, u narednim danima će doći do uvođenja bosanskog jezika na eRevollution. Pozivamo sve građane da koriste svoj jezik na eRevollutionu i da eventualne greške u prijevodu prijave Ministarstvu za obrazovanje.


Ministarstvo obrazovanja eBiH

Za kraj bih samo želio da vam najavim neke od događaja i članaka koji bi trebali da se objave do kraja ovog mandata vlade. U narednim danima biste mogli očekivati članak koji bi služio za raspravu o ekonomiji države i naravno finansijski izvještaj za ovaj mandat.


Molimo da podržite rad Ministarstva i Vlade, te da glasate za članak i pretplatite se na novine.


S poštovanjem, vaš Ministar obrazovanja, ThePrinceOfBosnia !

Support

Dead 4ever

Comments (0)