Eszmecsere

MrWaReZz - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Warfare analysis - 28 Jan 2016 08:40 - 17

Sziasztok!

Mindenek előtt szeretném tisztázni, hogy cikkem tartalma nem kormánytagként, hanem Magyar játékosként íródott és egy magánkezdeményezést szeretnék ötletként feldobni.

Jelenlegi helyzetünk:

Országunk jelenleg szerencsés helyzetben van. Nem támadnak minket és jelenleg jele sem mutatkozik annak, hogy ilyen törekvések lennének. Országunk mint ismeretes egy horvát trükk miatt elvesztette a lehetőségét arra, hogy Ausztria fele támadjon, így maradt Szlovákia. Nagyon hamar le is hoztuk a szlovák hadjáratot és jelenleg is sikeresen tartjuk őket az országunk markában. Külpolitikai ügyekben is sikeresen alakulnak a dolgok, nagyon sok jó kapcsolatot sikerült kiépítenünk.

Mostanában egyre élesebb vita körvonalazódik a TP-s csaták ügyében.
A TP-s csaták fontossága nem vitatott kormánykörökben sem. Meg vannak a törekvések a TP-s csaták biztosításában, de nem könnyű kivitelezni. Mivel terjeszkedni nem áll lehetőségünkben, ezért maradt a szlovák területeken való RW-k indítása. Amely jelenleg így néz ki: 1 személy elegendő az RW-hez, de 10 gold az indítás ára továbbá 0.4 gold az odautazás és 0.4 gold a hazautazás. Azaz összesen 10.8 goldba kerül egy TP-s csata elindítása. 

Országunk kzája jelenlegi állás szerint: 144.5 gold és 314.92 HUF. 

Ez még játékosként sem egy hatalmas összeg, nemhogy egy ország kincstárnak. Egy országnak ugye havonta kell megkötni az MPP-ket különben lejárnak és hatályukat vesztik. Ez szerződésenként 10 gold kiadást jelent. Ha most utána számolunk MPP költség és RW költség ügyében, láthatjuk, hogy tényleg nem sok az a 144.5 gold. Szefes és a kormányzat többi tagja próbálja biztosítani a TP-s csatákat, de ekkora keretből érthető módon nem lehet garantálni a napi TP-s csatákat.


Kezdeményezésem:

A következő ötlet körvonalazódott bennem. Mi lenne ha mi Magyar játékosok segítenénk a TP-s RW-k létrejöttét. Elgondolásom így néz ki: 
Jelenlegi elképzelésem, hogy a játékosok NEM megszabott, szabadon választott összeggel hozzájárulnának az RW indítás költségeihez. Ismereteim szerint lehet adományozni játékosok között goldot és cc-t is, méghozzá akár tizedesjegy értékben is. (sajnos nincs pontos információm, de szerintem akár 0.1 gold ajándékozása is lehetséges)  Azok a játékosok akik tudnának és szeretnének is hozzájárulni, azok elküldenék a számukra megfelelő összeget nekem és amikor összegyűlik a szükséges összeg akkor én utazok és indítom is az RW-t. Az utalások és a pillanatnyi összeg nyomonkövethetősége végett egy nyilvános google dokumentumban vezetném a beérkezett adományokat (dátum, időpont, név és összeg feltüntetésével).

Összeg:

RW indítás és utazás összesen: 10.8 gold vagy kb. 1080 HUF.
1 gold  jelenleg 95 - 105 HUF-ba kerül, ha jó az árfolyam. (Természetesen a lehető legjobb ajánlatot használnám a felajánlott CC goldra váltásakor, amelyet print screen-el ellátva a dokumentumban elérhetővé tennék)

Személyemről:

Sokan ismertek a másik ilyen típusú játékból és volt akit itt ismertem meg. Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak akikkel még soha nem beszéltem, de garantálom (és szerintem bárki aki ismer azt megkérdezhetitek), hogy becsületes és lelkiismeretes játékos vagyok. Jelen kezdeményezés során nem visszaélni akarok a bizalmatokkal és vagyonotokkal, hanem a Magyar játékélményt szeretném megpróbálni növelni, továbbá így lehetőség nyílna jobban összetartóvá gyúrni a közösségünket. Amennyiben az ötlet tetszene Nektek és bizalmat szavaznátok ennek a projektnek, de személyemmel mint 'lebonyolító fél' nem lennétek megelégedve vagy csak tudtok olyat akibe jobban megbíznátok, abban az esetben minden rossz megjegyzés nélkül átadom a lehetőséget másnak.

Ha megvalósulna ez az egész, szeretném ha nem esélytelen reményeket kergetnének a játékosok, ezért szeretném itt tisztázni, hogy igaz sokan vagyunk, de még nagyon a játék elején és kevés pénzzel, tehát ha ez elindul NEM garantált a napi TP-s csata. Viszont az állami szervezés mellett meg lesz az esélye, hogy sűrűbben legyen mint a kezdeményezés nélkül.

Várom az észrevételeiteket, véleményeiteket és tanácsaitokat ebben az ügyben.

Legnagyobb tisztelettel: MrWaReZz


Update: Mivel a cikk publikálása után már érkezett felajánlás ezért elkészítettem a táblázatot amelyben követni lehet a felajánlásokat.
Link: Katt ide

Support

Kuruc2

Comments (17)

o7 1 GOLD elküldve.
Lekerekítem amim van, 0,9 mindjárt érkezik. Sorry, sajna nincs több. Az oda-vissza út kijön Sad
Köszönöm, nem hittem volna, hogy ilyen hamar lesz pozitív visszajelzés. A cikket mindjárt frissítem és ezután alul megtalálható lesz a link a dokumentumhoz. @Deadalus: Nem tartozol bocsánatkéréssel, én tartozok köszönettel!
Success: You have successfully donated. 1gold o/
mindjárt 400 feliratkozó Smile akkor lesz még 1 goldom Smile endors is lehet összejön, ha engem látsz akkor arra megy Smile (a te újságodból szedtem sztem a felét a subnak Smile)
Success: You have successfully donated. O7
Ment az 1 is még Smile Success: You have successfully donated.
Megérkezett és már könyvelem is, köszönet érte!
Köszi MrWaReZz, ez egy nagyon jó kezdeményezés. Sajnos kincstári forrásból nem tudjuk biztosítani a heti 7 napi RW indítását. Kénytelenek vagyunk fél-egy napos csúszásokat eszközölni a csaták között. Ráadásul eddig az útiköltséget saját zsebből fizettem. Azonban a továbbiakban is lesz erre fordított állami bevétel, a kettő együtt már egészen jó eredményt hozhat. Egy másik dolog azonban a DO. Van ebben a játékban egy nagyon erős és fizetős tagokkal rendelkező szövetség: http://www.erevollution.com/en/article/1446 Amennyiben ellenük tudunk a szövetségeseknél harcolni, akkor nem várható hogy magyar területet támadjanak. A beállított napi parancs tehát az ország megelőző védelmét szolgálja általában. Aki tud üssön mindkét helyre, aki nem az döntse el, hogy TP medál vagy a napi ellátmány a fontosabb a számára. A mai nap folyamán többen is támadtak minősíthetetlen módon RW hiánya miatt. Ameddig elnöki pozíciót töltök be nem fogom az ország érdekeit egyéni érdekek alá sorolni. A továbbiakban az ilyen jellegű megnyilvánulásokat kénytelen leszek figyelmen kívül hagyni!
Hozzájárultam én is az RW alaphoz lehetőségeimhez mérten.
Szefes nem sokan raktak volna be annyit sajatbol mint te. Ugyhogy jogosan futyulhetsz arra aki barmiert is reklamal. Kosz az eddigieket is.
Warez, igazából elsiklassz néhűny dolog fölött, kezdenek a szövetségek kialakulni és igazából szerbiával együtt satuban vagyunk, ok nem támadnak még, de erepen tudod, hogy eden országok szeretnek pénzel játszani és gangbenget összehozni. Eközben mi bevagyunk szorítva és nem tudunk nyersanyagokhoz hozzáférni és bh medált magyar csatában kevesebben kapnak mint akiknek szüksége lenne rá vagy megérdemelnék. Ergó lehetséges, hogy újrakéne poppulálni más országokat, hogy a horvátokat megtudjuk cimbálni... Szefes, ahogy erepen a shoutautómatázás, itt sem fog működni a dolog hosszútávon, hogy kizárólag szövetségesekért harcolgatunk. Mígmás országok maximalizálják azt hogy a játékosaik hány bh-t kaphatnak mi szépen satuba vagyunk fogva..
A szövetségek már kialakultak. Ezt a hozzászólásomban olvashattad. Ennek fényében kell nézni az eseményeket.
Nem kell hogy csak a szövetségesekért üssünk, cserébe házhoz jönnek. Lehet nem is kell már sokat várni. Esetleg ugorjunk neki a horvátoknak?
Hol vannak a tp bh-sok, nation, dingo, stb?
Success: You have successfully donated.
Success: You have successfully donated.