Paradise country

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 26 Jan 2016 08:07 - 7

Изказвам изцяло мое мнение за играта и бъдещето ни развитие.
1.Според мен трябва да сключим мир с гърците.

2.Да се сформира съюз с някоя друга страна на която може да се разчита. По-добре 1 страна и да помага отколкото съюз от 10 страни и никаква помощ.Казвам това защото ако наистина имахме помощ нямаше да сме на този хал сега.

3.Ако пуснем въстание в София трябва да сме сигурни че ще получим подкрепа и ще си върнем столицата.Ако после пуснат атака пак към нея достатъчно е да спечелим 1-2 битки в защита и ще се откажат според мен.

4.Колкото се може по-бързо да изкараме по 20 злато ако трябва държавата да даде назаем (на тези които разбират от търговия)ако има в хазната и да си купим търговско разрешително за да сме поне на 2 пазара. Така ще може да правим доста пари защото забелязах че има много голяма разлика в цените в различните страни и тези 20 злато ще се възвърнат много бързо.

5.Ако някой е добре с английския да напише една статия до админите с препоръка да направят атаките над столицата 1 седмично.

6.Не се сещам друго в момента ако има ще допиша после :)

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Support

Comments (7)

117
вот
s119 v2 http://www.erevollution.com/en/newspaper/893
1. Мир с Гърция няма как да стане. 2.Вече си имаме съюз (съюз с една държава означава съюз с повече да ни изтрият веднага) 3.Тук няма какво да коментирам в момента има преговори. 4.Как ще си на 2 пазара като нашия е блокиран? Можеш ли да си направиш сметка каква е разликата между валутите и как да спечелиш от това? 5.Админите са идиоти Wink
Рано или късно ще си върнем столицата и няма да е блокиран пазара ни. Достатъчно е да видиш офертите на пазара им за 5-10 мин. и да обърнеш в храна или енергия и колко злато ще изкараш не е никак сложно Smile 600-700 енергия се пласира добре за 1 злато Примерно купих храна за 120 лева продадох я за 1 злато после продадох 1 злато за 220 лева печалба 100 лева Smile мн е лесно стига да имаш време да гледаш пазарите Smile Повече пазари повече далавери Smile Ако има 2 сериозни и активни страни в съюз сигурен съм че ще се справят по-добре от съюз от 5 страни които си правят каквото искат
вот и от мен
pozdrav