Albanian Communist Party

3 - Published in Albania - Political debates and analysis - 4 years ago

Partia me e re Shqiptare. 
rShqiperia ka nevoje adekuate per tu udhehequr nga Komunistet.
Duket qarte qe jemi ne komunistet qe dolem ne ball te luftes dhe nuk i lejuam individet te keqperdorin fondet e shtetit.
Partia Komuniste u krijua nga nevoja per te patur nje shtet te forte dhe per te udhehequr rShqiperin ne beteja te tjera.
U dallua puna e Presidentit aktual te shqiperis ne fushen e ekonomis.  
Plani ekonomik funksionoi me se miri. 
Seshpejti do paraqesim dhe planin ushtarak. 

Ftojme te gjith shqiparet qe duan nje shtet solid dhe te forte te bashkoen me Partin Komuniste per nje te ardhmete sigurt. 

Rrofte Shqiperia  
Rrofshin Bijte e saj. 

Support

TomiALB

Comments (3)

vot veq perpara
o7
o7