Het Vezer Hirek

Szefes - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - First steps in eRevollution - 13 Jan 2016 08:12 - 16

Kezdeti lépések


Sziasztok!RIZON CSET: #eRevHun

Század: Het Vezer Hada

Párt: Het Vezer HivekHolnapi nap (4. erev nap) során sor kerül az első választásokra. Azokban az országokban ahol nincs ehhez szükséges párt, az állami vagyonból megoldható a  párt alapítás. Természetesen ez majd valamlyen módon visszafizetésre kerül. Nálunk ez sajnos elmarad, nem volt időben párt alapítva.

Holnapi nap (5. erev nap) kongresszusi képviselő választás lesz. A jövő havi elnökválasztás a kongresszus lesz az átmeneti kormány.Az Admin News-ban található kettő tutorial:

First steps in the game Welcome to eRevollution

Second Tutorial
Az első küldetés valószínűleg az első edzés vagy első napi rutin.
A második küldetés szerezz 10 barátot, jutalom q5 élelmiszer és 10 db fegyver.
A harmadik küldetés során egy plusz élelmiszergyárat kell alapítani. Igen még egyet! Nem véletlenül kapta már első nap a küldetés az 'etesd a világot' címet. A nyereményre sajna már nem emlékszem
A negyedik küldetés egy profilkép feltöltése. Ha már esetleg töltöttél fel, semmi gond töltsd fel újra! A nyeremény szintén passz.
Az ötödik küldetés során a napi parancsot kell teljesíteni. +30 Huf, +1 XP és +100 Q5 kenyér jár érte.
Ha valaki tudja biztosan a fentieket legyen szíves megírni mi volt. Aztán szerkesztem majd a cikket!


Elvileg várható még további küldetés, de a játék egyenlőre rendkívül kezdetleges állapotban van.A napi utasítás (Daiyl Order) teljesítéséért egy energy bar-t (100 életerő) és egy bazookát kaptok. Egy tipp, lehet ezekben a korai időkben érdemes megtartani az e-bart a következő nap reggelére, mivel a termelés még nem indult be érdemben sehol. Nehogy valaki ne tudjon kaját termelni kajahiány miatt.http://www.erevollution.com/public/game/achievements/achievement_13_on.gif TP - Igaz hazafi medálért 5 arany üti a markotokat.
http://www.erevollution.com/public/game/achievements/achievement_5_on.gif Média Mogul medálért is 5 arany jár 100 feliratkozonként.Amennyiben szeretnétek alkalmazottakat foglalkoztatni, akkor arra figyelni kell, hogy csak egyszerre lehetséges a menedzseri munkával!Akinek kérdése vagy javaslata van az itt a cikk alatt érdeklődjön! Ha lesz érdemes infó akkor a cikket szerkeszteni fogom!A Rendfokozatokról szóló írásom itt találjátok: Rendfokozatok Ranks.A szintek leírását elkezdtem ebben a cikkben: Szintek Level's Ha valaki tudja a szintlépések határát legyen szíves kommentelni.Várom azok jelentkezését, akik rendelkeznek elég idővel a játékra és elvállalnának a században tiszti beosztást.Az üzenetküldő rendszert módosították, most már előre kerülnek a friss levelek. Amit a címzett nem olvasott el azt is kicsit szürkésen jelöli sajna.


Javasolt egyenlőre a külföldi utazások mellőzése, mivel a hazautazáshoz szükséges pénznem nem áll majd rendelkezésre!Aki akar hirdethet itt terméket vagy állást hozzászólásban!Üss az egy szem edzőháborúban!

Néha van ilyen is:
http://i.prntscr.com/71ca38abe64c49eb8d4d961b851fd237.pngFrissítés: Moderátor visszajelzése szerint működik a cset normálisan, nyugodtan tegyetek egy próbát vele. A század üzenőfala működik, viszont az üzenetek egy idő után eltűnnek. ;)

Lehetőség szerint szavazzátok fel a cikket (a másikat is), és iratkozzatok fel rá! Köszönöm!

Support

Kuruc2

Comments (16)

o7
A MU fal üzenetei max egy óráig maradnak fenn,ezért komolyabb beszélgetésre, sajnos alkalmatlan, ezért itt ragadnám meg az alkalmat, hogy kellene egy pártot alapítani. Ehhez kellene 40 gold és egy lvl16-os pártvezér. Én szívesen bedobok 5 Goldot a közösbe, hogy legyen egy magyar párt is. Ha kell írjatok PM-et.
5 gold mehet részemről is, alapítani tudok. Az aranyat kis összegért a piacról meg tudom venni. De bármilyen ötletet meghallgatok ez ügyben.
o7
Hogyan vegyek egy gyárat, ha 0 aranyam van?? Így nem lehet teljesíteni a 3. küldetést... (Nem is volt aranyam)
Nekünk volt kezdetben.
Szuper... jól kezdődik Laugh
sanyi: minden szintlépés után kapsz 1g-t de csata nélkül nem halad..., az első küldi nem teljesen rémlik, de valami work train volt -vagy nem Laugh ,a második: szerezz 10db barátot, -ezt nekem 7db-nál megadta valamiért..q5 foodokat adott meg fegyót is adott valamelyik, meg 1-2xp-t. a vége felé még pénzt is adott, de tényleg nem rémlik több. remélem lesz nemsokára edző csata megint, mert így nagyon nehéz..
Nekünk volt kezdetben.
Megvan a partalapitashoz szukseges arany, csak a 16-os szintet kene elernem mihamarabb...
Az első küldetés szerintem az volt, hogy edz. A jutalomra nem emlékszem, szerintem xp meg kaja volt. Nagyon kevés pénz van alapból a játékban, még akkor is, ha viszonylag gyors a szintlépés
Sziasztok! Valaki ütött már baszókával? Mekkorát sebez? Smile
Ütöttem, 5x-ös a sebzés.
o7
Olééé Olééééé! Laugh
o7