New channel

Published in Hungary - Political debates and analysis - 25 Sep 2016 06:06 - 16

Tisztelt rMagyar állampolgárok!

Ez a cikk
abból az apropóból íródott, mert megláttam a cég- és edzőterem fejlesztési akció fix időpontját az Admin hírekben, ami 2 napos lesz csak! Mégpedig Október 7 és 8. A kiutalási procedúra 24 órás, ezért a cégfejlesztési akcióra a támogatások egykörösek lesznek!
Megpróbálok Edzőterem fejlesztésre is goldot elkülöníteni, de erre nem tudom milyen mennyiségű arany áll majd rendelkezésünkre. Tettem ki 250.000 forintot a monetary-ra (pénzpiac) ez 1250 gold. Ha tehetitek, és mindenképpen pénzt kell váltsatok, akkor ebből az ajánlatból vegyetek, ez lesz a fedezete az edzőterem fejlesztésnek. Az imént rákérdeztem az adminéknál, sajnos az edzőterem fejlesztés után nem jár az államnak 10%, így itt mindenképpen a fenti összegre tudunk csak számítani.
Csinálni fogok 2 külön kérdőívet, egyet a cégfejlesztésre, egyet pedig az edzőterem fejlesztésre.
Kérnék mindenkit, hogy a megjelenő kérdőívet mindenki pontosan töltse ki majd, mivel nem lesz idő mindenkit értesíteni, aki jelentkezni fog.
Mivel az akció csak 2 napos lesz, ezért bejelentem, hogy az 5-ei elnökválasztásra magamat jelöltem elnöknek, hogy  kiutalásokkal a lehető leggyorsabban tudjak rendelkezni. Azonban tudnotok kell, hogy nem áll módomban végigvinni a ciklust, ezért a cég- és edzőteremfejlesztés után be is nyújtom majd a lemondásomat, mivel a hónap második felében külföldön leszek. Ez a cikk azért íródott, hogy időben megtudjam erről a véleményeteket, ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnunk.

Kérlek hozzászólásban mondjátok el a véleményeteket, vagy keressetek meg privát üzenetben, mivel még erről senkivel sem egyeztettem.

Ha ezek után támogatnátok, mint elnök, akkor a terveim a rövid kormányzásomra:

Mivel kevesen vagyunk, aki napi szinten játszanak, keresek ezenkívül a kormányba is jelentkezőket, aki segítenének a hónapot  végigvinni, mivel a megválasztásom esetén nem szeretnék az utódomra egy működésképtelen államot hagyni.

MoFA (Külügyminiszter): Lehetőleg angolul legalább középszinten beszélő játékost keresnék.
Pénzügyminiszter én lennék.
Hadügyminiszternek Vadgesztenyét kérem fel.
Ide még várunk 2-3 segítőt, akik tudnak egy kicsit angolul, és részt tudnának venni a szövetségi discord csatornákon, ahol a fontos csaták koordinálást bíznám rájuk.
További posztokra, illetve segítőnek is kérnék aktív, némi szabadidővel rendelkező játékosokat, akik munkájukkal hozzá tudnának járulni a kormány hatékony működéséhez.
És a legfontosabb, ha valaki érez magában annyi ambíciót, akkor olyan embert is keresek, aki tovább vinné medál nélkül is a hónapot, mint elnök, és kellő ismertséggel rendelkezik.

Support

RothbartHuMaVi

Comments (16)

A szavazatom tied
k
o7
Aranyhoz mindenképp jut az állam, alighanem sokan építenek most majd Q4 nyersanyaggyárakat; 200-as árfolyamon bőven megéri. Én is így teszek.
o/
Hajrá!
kihez fordulhatok cégfejlesztési tanácsért?
Hozzám pl.
Szívesen vállalok valami plusz munkát, igaz csak most kezdtem a játéko, de eRepublik-on is fent vagyok.
Én támogatlak! Smile Cégfejlesztési támogatásra beneveznék Smile
Egészében: a program - amennyiben az állam ingyenhitelt is ad a segítségre szorulóknak - nagyon jó, hasznos és fontos dolog. Én mindkét eddigi akciókor kaptam mindkettőt, ennek köszönhető, hogy itt vagyok, és gazdasági céljaimat el fogom tudni érni. A gondolkodó kezdők itt tartásának alapvetően fontos eszköze ez az állami program.
Tamogatlak mint elnok, de valoban kene egy aktiv alelnok aki majd vegigviszi a ciktust. Tamogatas ill. Visszaterites: nagyon fonos tudni, hogy aki mondjuk az elso 5 vagy 6 oraban fejleszt - kepernyomentes doksi kerdoiv miegymas - biztosan megkapja me g a masodik nap vege elott legalabb 5- 6 oraval a 10% ot. Sokan lennenk akik ennek tudataban kerunk kolcson, szervezunk kozos heligyart felhuzni vagy aka r RL eurot aldozni
Fejlesztési gyárinfó: https://www.erevollution.com/en/article/15332
Megjelent már a kérdőív?
o/
;-)