Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Political debates and analysis - 13 Jan 2016 08:01 - 3

Здраво на сите . 
Денес се направи воена единица Macedonian Army  и партија Obedineta Makedonija влезете и во двете за да започнеме да фунционираме како заедница. 
    Околу партијата. За 2 дена се конгресменските избори, затоа кандидирајте се што повеќе! ( Community, MyParty , Run for Congres )Утре се изборите за претседател. Доста важни за сите , треба многу време и посветеност бидејќи на секој почеток е тежок. Сега за сега има само еден кандидат HuslerTV кој сака да биде цреп кој ќе е посветен на играта и ќе работи за целата . Но доколку сака некој друг да биде цп нека ми пише порака со кратки планови за работа па на крај јас ќе одлучам.Гласајте ја статијата и претплатете се на весникот оставете линк во коментар за да ви вратам на претплатата.Поздрав
    

Support

SOADTRTETTRTETTRTET

Comments (3)

http://www.erevollution.com/en/newspaper/238
Erevollution after 96 hours http://www.erevollution.com/en/article/286 shout
vrati sub