BULGARIA

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 24 Jan 2016 06:47 - 13

Така... не знам от къде да започна, но ще започна от някъде , а пък да изглежда както ще отстрани. Загубихме двете директни битки за София (Гърция) и Бургас (Турция). Веднага след това пуснаха нови две битки за Видин (Гърция) и Варна (Турция). 

Ние пуснахме въстание в София, защо не сме пуснали и в Бургас? Защото едно въстание струва 10 злато + 0.4 злато за местене. Като се има на предвид положението ни на страната мисля, че не можем да си позволим да дадем 10 злато излишно за още едно въстание, което най-вероятно няма да го вземем, а ще го използваме за дрейн, който няма да е кой знае колко. Затова засега се бием за ТП в София и утре ще ви помоля до 2 часа преди края на битката в София, който може да е онлайн и зареден на 1000 здраве. 

Какво губим като сме окупирани:
- Не можем да работим на заплата във фирма, чиято собственик е в Гърция или ако ние сме в Гърция.
- Не можем да ползваме пазара ни по никакъв начин, ако сме в Гръцки регион. (всякакъв вид пазар).
- Не можем да бием за България освен, ако не сме в регион, в който има въстание.

Засега знаем само това, ако някой има въпроси относно това, моля да не ми пише на ЛИЧНО, а да попита под статията, ако някой знае ще му отговори!

Пуснат е закон за теглене на злато от хазната, защото така както върви най-вероятно ще бъдем затрити, което разбира се не е все още напълно сигурно . В хазната злато по всяко време може да се вкарва, но засега най-добре да не се прави това. 140 злато се теглят в момента и съм оставил 8.50 злато вътре. 

Искам да помоля всички до един преди да бият някъде да си проверят стените и личните съобщения в играта, защото видях няколко играчи, които ги е мързяло или просто не могат да четат и биха за врага в Бургас.

Моля всички статии по възможност да се четат, за да няма после въпроси на ЛС, на които сме отговорили, а вие да не сте ги прочели, защото ви мързи. Или пък да питате защо не мога еди какво си да си купя от пазара и т.н.

Утре или довечера по някое време ще пусна ново съобщение на масово в отряда с инструкции. Само и единствено командира на отряда може да пуска масово до всички, вие, ако отговорите съобщението мисля, че го получавам само аз.
Моля, който има идеи за БейбиБум да ги сподели с нас.

Първо президентско можете да прочетете тук.

Скайп чат за общи приказки
Скайп чат за организирани удари без излишен спам
Гласувайте за играта тук, за да помогнем за популяризирането й сред българските сайтове - гласува се веднъж на 24 часа

ОФИЦИАЛЕН IRC КАНАЛ НА eRev България - #erev.bul  (Rizon)

Support

Sefirabengan75

Comments (13)

o7
как си ми копирал дословно съобщението Laugh
не е вярно, добавих няколко запатейки
Има една игра подобна на тази , в която БейбиБум бяхме направили като качихме няколко клипа относно играта в youtube и после ги разпространихме из социалните мрежи . Не съм сирурен дали и тук ще се получе но може да пробваме .
о/
о7
Трудно може да се направи тука Бейбибум ... Много бавно се развиваме ...
Ще сменяме гражданството май.... Sad Как да има бейбибум или каквото е там при условие че който и да дойде и види че сме останали без ДЪРЖАВА едва ли ще иска да стане ТУРЧИН или "ГЪРЧУЛЯК" и просто ще натисне Х-а или АЛТ+Ф4. Освен това повечето хора са свикнали да гледат картинки и да цъкат върху тях а тук играта е направена като старт меню на windows може би трябва програмистите и да се погрижат малко повече за интерфейса и.Така играта ще стане по-лесна и ще има повече народ.
Относно бейбибум ако някой има връзки в замунда примерно нека пусне един банер 100% съм сигурен че ще даде резултат. Или ако някой е много запален по играта и му се дават едни пари просто да си купи реклама хем и ще се снабди с привлечени хора от него Smile А ако не Ви пука -> Алт+Ф4 и край на проблемите ^^
В Замунда ще искат пари за реклама
Първо президентско можете да прочетете тук. грешен линк http://www.erevollution.com/en/edit-article/1355 верен линк http://www.erevollution.com/en/article/1355
Не мога да бия нито в Русе, нито в Пловдив- хем ходих и на двете места.
Hdhd