Macedonian choice

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Social interactions and entertainment - 23 Jan 2016 13:26 - 7

Од сега ќе можете да ја следите играта eRevollution на македонски јазик (Преведено од "Kikobe")

Како да поставите македонски јазик:

1. Притиснете на вашето корисничко име до Аватарот http://prntscr.com/9txo3e
2. Притиснете на Settings http://prntscr.com/9txqvq
3. Кај My Language, притиснете на English http://prntscr.com/9txrvq
4. Сега изберете Macedonian http://prntscr.com/9txskp
5. Откако ќе изберете Macedonian, притиснете Edit (десно од Macedonian) http://prntscr.com/9txszd

Сега вашиот јазик е успешно променет во Македонски, уживајте.. и претплатете се на мојот весник и гласајте ја статијава

Support

Comments (7)

eRevollution на Македонски http://www.erevollution.com/en/article/1363
v 2 s 25 o7
V+S. Znaci ti si toj shto me prevaril vo preveduvanje
el Macedonico, ne te razbiram?
bravo druze o7
v
v