BULGARIA

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 23 Jan 2016 11:10 - 13

Здравейте, отново. 

Извинявам се за закъснялата статия, но така се случи просто. Положението е следното. Оформят се два съюза: Eagles и Nexus. Ние сме от страната на Nexus. Няма да издавам засега кои са страните в този бъдещ съюз, но както някои от вас се досещат ние сме заедно със Сърбия, Румъния, Македония. Именно ние дадохме началото на този съюз. 

В съюза Eagles се оформят да бъдат следните страни: Гърция, Грузия, Украйна, Турция, Албания, Босна, Хърватска, Италия, САЩ, Япония и може би Бразилия. Сравнително силни държави, но нека не забравяме, че засега те ни превъзхождат поради интензивното си използване на VISA картите си, още повече след като играта е нова е много лесно един донор играч да обърне една битка. Занапред това няма да е така, ще трябва да имат доста повече донори, ако ще искат да печелят битките си  :)

Преди няколко дни пуснах статия с анкета относно войните и TP медалите ни. Попитах ви дали искате ТВ с Турция или истинска война. Повечето от вас искаха истинска война. Пуснахме законите за ЕВ и за война срещу Турция и ги нападнахме. Загубихме първата битка и днеска както вече виждате ни пуснаха атака заедно с гърците. В момента воюваме на два фронта. Гърция нападна София, а Турция нападна Бургас.

Няма да издавам публично какви са ни плановете във военен аспект, за да не стане някой фал. Само ще ви помоля да следите командите и военните инструкции , когато има такива. Който реши имаме и скайп чат за организирани удари, и скайп чат за спам, въпроси и всичко свързано с играта. Имаме и депутатски форум, който мисля, че от следващия мандат е силно препоръчително да стане по-активен.

Сега дори и да ни изтрият няма да е за дълго, макар че има голям шанс да обърнем нещата в наша полза, затова ще ви помоля да следите много стриктно инструкциите ми.  Когато пращам масово  съобщение към отряда значи е нещо важно и моля да не го пренебрегвате. Ако имате някакви въпроси още може да попитате на ЛС или на стената в отряда или партията ни. 

Някой от вас ще попитат какво стана с 56000 СС , която изтеглихме. Сега ще ви кажа. Напечатахме 30к държавна валута, останалите 26к бяха лични пари от различни играчи. Няколко хора от скайп чата се разбрахме да дадем злато в хазната и да си напечатаме валута, така че нищо не е крадено. 30-те хиляди държавни пари са в Gavro , който прави далавери с тях.  Който не знае Gavro е един от най-добрите МФ и спекуланти в друга подобна игра на тази и има репутация на добър играч, така че не парите няма да изчезнат, не бойте се.Ако някой има въпроси относно икономиката ни моля да се обърне към Gavro или да пише на стената на партията ни.  Аз не разбирам много от икономика и спекула, така че въобще не ме питайте,  самият аз се допитвам до МФ-то ни :). 

Скайп чат за общи приказки
Скайп чат за организирани удари без излишен спам
Гласувайте за играта тук, за да помогнем за популяризирането й сред българските сайтове

Моля също така да ни помогнете за евентуален БейбиБум. Вече минахме гърците по популация и сме 4-ти. Партията ни е 4-та по численост в играта, а МЮ-то ни е на пето място.

Търпение и главите горе :)

ОФИЦИАЛЕН IRC КАНАЛ НА eRev България - #erev.bul  (Rizon)

http://pre15.deviantart.net/2e24/th/pre/f/2013/310/5/6/bulgarian_lion_5_wallpaper_1280x1024_by_gbinev-d6t8waw.jpg

Support

Sturmmann Batbaianov

Comments (13)

Първи
o7
o7
о7
o7
o7
Kiss
o/
Много хубава статия, браво! о7
s275 v40 http://www.erevollution.com/en/newspaper/893
добре написана статияSmile
o/
Хубаво, но в момента съм в Русе и не разбирам защо ми дава да бия за Гърция или Турция, а за нас как се обръща?