Székely nézőpont

Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 22 Jan 2016 00:51 - 7

Üdv mindenkinek!

Kuruc2 unszolásásra én is regisztráltam ebbe a játékba.
Hát mit mondjak?.)...ez sem jobb semmivel.:)
Mivel most indult ezért hosszutávon nagyobb lehetőségek várnak ránk  hisz itt a legerösebbek,leggazdagabbak lehetünk és elönyre tehetünk szert az utánnunk regisztrálokkal szemben.
De ahozz,hogy sikeresek legyünk,mint közösség szükség van arra ,hogy minél hamarabb a többi országot megelözve kialakitsunk egy olyan állami rendszert ami lehetővé teszi az egyénnek,hogy gyorsabban fejlödjön,mint a többi állam tagjai.
A jelenlegi vezetésnek azt ajánlom,hogy legfontosabb tennivalónak tekintse,hogy megalkosson egy szociális rendszert amely  kellően támogatja az aktív játékosokat.
Az állami intézményeken kivül fontos,hogy a magyar játékosok támogák egymást minden lehetősséggel ami a birtokukban van.
Ilyenek lennének pl az adományok,tanácsok,magyar áruk vásárlása,mindenki újságára való feliratkozások (a média mogul elérésével arany is jár igy,ha 100 ember eléri a média mogul dijat az már jelentés összeget jelent az államon belül).
Mindenkinek sok sikert és kitartást kivánok.

Ezuttal szeretnék felkérni mindenkit,hogy íratkozzon fel az újságomra(fent,jobb felöl ,,subscrib"-ra kattintva) és az endors gombot is megnyomhatja .: )
Ugyanakkor a hozzászólásokhoz mindenki nyugodtan másolja be egy cikkének a linkjét,hogy mindenki felíratkozhon mindenki újságára.

Elöre is köszönöm
       SZEKELY AUTONOMIA

Support

Comments (7)

Az első sub! o/
Köszi!Smile...igy kell ezt!Smile
2
http://www.erevollution.com/en/newspaper/919 sub pls.
ő7
Na üdv cimbora! Smile Sub12 Amúgy meg már sok tekintetben jobb mint az erep. Szerintem. De természetesen a legjobb, hogy nincs 6 éves lemaradás, tiszta a lap. A sub-medálok száma meg attól függ, ki mennyire akar fejlődni. Én a hetediket ostromlom a a hetedik ingyen 5 aranyért.
staeno sub,vote,komentar