Read it

Published in Greece - Political debates and analysis - 21 Jan 2016 09:37 - 13

http://oi68.pic.com/2uenog1.jpg


Αγαπητή κοινότητα καλησπέρα.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύεται για μία σύντομη ενημέρωση σας.

OIKONOMIKA:


Τις τελευταίες ημέρες διοχετεύθηκαν στην αγορά 21.000 δραχμές μέχρι τώρα από δωρεές και πωλήσεις σε παίκτες. 42 παίκτες έχουν παραλάβει τις 100 δραχμές από τον πρόεδρο δωρεάν . Επομένως μπορούμε να σας ανακοινώσουμε πως μέχρι αυτή την στιγμή το κράτος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Όσο αφορά την αγορά θα βγάλουμε σε μερικές ημέρες άρθρο με ένα σωστό οικονομικό πλάνο. Μέχρι τότε θα προτείναμε σαν κυβέρνηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας τα ψωμιά να πουλιούνται σε κάποιες ενδεικτικές τιμές με το max. να είναι:
          Q3 φαγητό 0.40 δραχμές το 1
Q2 φαγητό 0.25 δραχμές το 1
 Q1 φαγητό 0.10 δραχμές το 1


Όποιος παίκτης δεν έχει πάρει από το ταμείο της χώρας ακόμα τις 100 δραχμές να στείλει μήνυμα στον Πρόεδρο.

http://i.imgur.com/UamuOam.png


ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ:


Μέχρι στιγμής όλες οι περιοχές που έχουμε καταλάβει είναι περιοχές που μας δίνουν 20% bonus παραγωγής το καθένα σε όπλα, φαγητά, σπίτια όπως και στο άλλο παιχνίδι.

Όσον αφορά τις συμμαχίες, έχουμε κάνει κάποια ΜΡΡ και αυτή την στιγμή ο Πρόεδρος μαζί με τον MoFa και τον Κυβερνήτη βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους Πρωθυπουργούς και των MoFa των παραπάνω χωρών για την δημιουργία μιας ίσως συμμαχίας.

Σύντομα θα ανοιχτεί από την Ελλάδα και μια άλλη μάχη με άλλη χώρα, αλλά αυτή την φορά θα είναι κανονική μάχη και όχι ΤW όπως οι προηγούμενες, (No Spoilers http://4.bp.blogspot.com/-bTF2qiAqvi0/UZCuIO7xbOI/AAAAAAAADnI/GVx0hhhmM40/s1600/facebook-tongue-out-emoticon.png).

Τέλος, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε, να πολεμήσετε για την σύμμαχο μας την Αλβανία γιατί είναι κρίσιμο για την μελλοντική μας παρουσία στο παιχνίδι και δύναμη σαν χώρα να αμυνθεί και να βγει νικήτρια στον πόλεμο με την Σερβία.

http://i.imgur.com/UamuOam.png


ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΩΡΑΣ:


Εκ του Προέδρου: “ Αγαπητοί Έλληνες, σταματήστε να τρώγεστε μεταξύ σας! Δεν είναι ανάγκη να φέρουμε ανούσιες αντιπαλότητες από άλλα παιχνίδια εδώ πέρα. Μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε αρκετά πράγματα!! ”

Εκ της Κυβερνήσεως: Η χώρα μας ανοίγει 5-6 θέσεις εργασίας, παρόλο της οικονομικής κρίσης και των capital controls και χρειαζόμαστε άτομα για να καλύψουν τις θέσεις του “πρέσβη”. Να σημειωθεί πως οι πολίτες που θα βοηθήσουν την χώρα, όπως σας είπαμε παραπάνω, θα ανταμείβονται με μισθό. Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν μήνυμα στον Πρόεδρο της χώρας, στο χρονικό διάστημα τριών ημερών.

http://i.imgur.com/UamuOam.png


Επίσημο chat Ελλάδας: http:///1jXQBr
Επίσημο forum Ελλάδας: http://as-erev.forumgreek.com/


Ότι απορίες έχετε να τις γράψετε στα σχόλια και θα σας τις λύσουμε!
Σύντομα θα ενημερωθείτε και για έναν διαγωνισμό που σκεφτόμαστε να κάνουμε.

Εκ της Κυβερνήσεως,
ο Υπουργός Παιδείας.

Support

El Tarlo

Comments (13)

φιρστ vote απο τον υπατο κομμαντερ σασ
ψηφος κ δεν νομιζω να τρωγομαστε ολοι μαζι να τα γ@@@μαι ο7
v
Ψήφος, πάμε γερά.
Ειναι πρωταρχικο σ αυτη τη φαση η δημιουργια στοκ. Γνωριζω οτι υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες απο τη στιγμη που ο προεδρος τα εχει ολα αναγκαστικα επανω του λογω ελλειψης οργκ .Αλλα επειγει και πρεπει να το δειτε ιδιως τωρα που επικειται και σοβαρος πολεμος
Πάο 13 τι στοκ εννοείς ? εγώ τα μονα που έχω πάνω μου είναι δραχμές τα χρυσα τα βάζω πίσω στο κράτος απεφθειασ
εννοω οπλα και φαγητα κυλο..πιεστε τιυς αντμινς για οργκς ή τουλαχιστον τωρα αμεσα να σας αυξησουν την αποθηκη ωστε να μπορειτε να κανετε στοκ με αγορασμενα
Τι στοκ ; Δεν υπάρχουν κρατικές εταιρίες κτλ. , δεν υπάρχουν org ... και τα μόνα έξοδα σε χρυσό είναι τα mpp και οι μάχες ...κι αυτό είναι καλό !
ω
ψ
Re paidia apo fai ti ginetai? De mou ftanei oute gia to do, oute gia ta vasika. Poso mallon gia na rikso parapano! einai na prepei na valoume full gold apo tin arxi de vlepo na exei mellon to thema giati pali oi idioi kai oi idioi tha valoun fragka kai tha kanoun koumanto opos kai sto allo!
Markos, δεν έχω βάλει ούτε 1 ευρώ. Και φτιάχτηκα. Βρες φίλους (όχι μούλτι) και βάλτους να παίξουν το παιχνίδι, να πάρεις τα μετάλλια. Δούλευε κάθε μέρα για τον υψηλότερο μισθό. Κάνε και τις αποστολές, με γερή οικονομία και θα φτιαχτείς. Για να βαράω καθημερινά παραπάνω από 1500 ενέργεια πέρασε πρώτα 1 βδομάδα που έκανα το DO και αν έκανα το DO.
Όχι Και Markos δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα για να κάνεις το DO. Απλώς δούλεψε τις εταιρίες σου για να βγάλεις τα ψωμιά και μετά βάρα ίσα για να κάνεις το DO. Αν δεν σου βγαίνει, κάτι δεν κάνεις σωστά.