THE NEWSPAPER

Published in Albania - Financial analysis - 15 Jul 2016 02:23 - 9Pershendetje Shqipe

Pak vone por po e shkruj ne ket gazete, se qka ka ndodhur me goldet e shtetit qe ishin gjat investimeve qe ishin ne zbritjet qe shkuan.

Epo gati te gjitha i morra une, dhe jam bo milioner :P (pak hajgare)

Siq edhe mund ta shihni nga ligjet qe jan bere, pra jan 2 ligje qe kaluan: Njeri 150g, ndersa tjetri 350g. Nje shume totale 500g.

Keto gold i mora une per 2 arsye:

E para, sepse me ato 500g, kam hap mbi 50 kompani raw, pra ne vend qe te rrinin goldet, jan investu ne prodhim.
E dyta, me investimin e atyre 500g, shteti fitoj edhe 50g tjera, qe nuk do ti kishte nese goldet do i linim aty.

Keto gold jan marr per tu kthyer, edhe  shpresoj se me se largu neser me daten 16.7. do i kthej te gjitha.
Per momentin ne shtet jan 195, pra me goldet qe i dergoj do behen 695.

Kuptohet shteti ka MPP per te bere, edhe goldet do shkojne. Edhe aleanca kerkon gold prej secilit shtet per te hap RW. Por keto le te mirren me ligje.

Detyra ime eshte qe me i kthy ne shtet goldet, pastaj me ato gold do ndihmohen me TG lojtart e rinj e keshtu me radh.

Sa per informim, ne keto zbritje kam investuar rreth 3k gold. 1.5k gold i kam ble, ndersa pjesa tjeter me ndihmen e shtetit edhe te lojtarve private.

Faleminderit shum tek keta lotjar per ndihmen e tyre. te gjithe goldet borgj do kthehen sa me shpejt qe te jet e mundur:

Albrevolution (300g) (ja kam kthy borgjin)
Adriano Miftaraj (250g)
Spartacus al (240g)
Jurgenrukja007 (100g)
Kel0sss (100g)
The King (gold pa number)
WhiteDevil (gold pafund)

EDITED:  Tanime ja ktheva 500g shtetit qe i kisha borgj. Besoj mund te vazhdojm me planet tjera.

Me repekt
The Fallen

Support

Comments (9)

https://www.erevollution.com/en/article/11595 Vote and shout
v
v
Nuk i boj vote ..vetem nese me nis 100 gold per me pagu aleancen dhe me ble DS ..pra me hedh ne shtet 400 gold jo 500 ...na kursen shum kohe nqs e ben kete
ktheji goldet m se po vdesim ne te rinjt Cheeky
shume mire o7 Veq vazhdo more industrialist Smile
Goldet e borgjit qe ja kisha shteti i ktheva. Tani mund te shihni ne faqen e ekonomis se shtetit qe jane 695g. Jemi bere te pasur Cheeky
o7
O/