Eu virgulă cetățeanul

Nicu - Newspaper from Romania -

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 13 Jul 2016 20:42 - 10

https://s32.postimg.org/em4cgo6rp/WE_fortress_charge_2.jpg
77% after not losing any drop of energy for 17 hours after the day change? Sure, no weapons, but this is too hard.

It was easy until 2 days ago but now it's impossible. I don't have enough food for 24 hours, so I have to buy from my daily salary. How do I get weapons to fight? This limit is too high for a new player.

Just... BOO! :(

Support

BunnyLiuBunnyLiuJoanid

Comments (10)

high target, small prizes Wink
big spenders hail !
v
loooooseeeer Cheeky
Stai liniștit că eu nici nu mă agit. După week-end-ul cu dublă energie, am mai luat luni reward-ul, apoi m-am lăsat păgubaș. Nu merită efortul. Sigur, e mai complicat decât cele care erau super ușoare, dar nici nu mă stresez.
Înțeleg misiuni de genul ăsta pentru utilizatorii care au avut ocazia să acumuleze ceva în joc și să se dezvolte cât de cât, dar să faci misiuni în egală măsură dificile și pentru cei noi... mi se pare lipsit de logică - asta excluzând posibilitatea ca adminii să vrea ca noii jucători să dea cu cardul, evident.
Mulțumesc tuturor pentru ajutor! Ziua de ieri am încheiat-o cumpărând 20 de arme Q5 + booster Q3 și alte lupte cu mâna goală ca să termin ce-am început. Păcat că am început ziua cu foarte puțină energie. Azi am primit 96 de arme Q4, iar cu salariul și banii primiți la articol mi-am luat 20 de tancuri Q5. Toate astea plus un booster Q3 și alte focuri fără armă m-au scos la liman cu misiunea. Prea scumpă distracția. Ori cerșești, ori primești din mărinimia celor care îți înțeleg durerea, ori trebuie să dai cu cardul dacă vrei să termini misiunea. Astea-s opțiunile unui începător. Dar mă agit, totuși, să cresc mai repede. Încă o dată mulțumesc! o7
Nicu decat sa iei 20 de helli q5 mai degraba cumperi 45 sau 50 helli q1 si tragi faci mai mult dmg per total cu helli q5 se merita cand iti poti permite sa tragi toata energia cu helli dar asa nuare rost
am facut de 2 ori baremu. si daca am vazut ca s-a apucat sa creasca in timp ce luptam l-am lasat balta.
WarriorGhost, nu m-am exprimat eu destul de clar. Am spus de mai multe ori „arme” și nu s-a remarcat „20 de tancuri Q5” printre detalii. Despre ele vorbeam. M-am uitat la diferențele de cost/daune și alea au fost cele mai accesibile arme disponibile pe care mi le-am permis.