Slobodna Dalmacija

BornaX - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Political debates and analysis - 04 Jul 2016 09:07 - 48

https://s31.postimg.org/l3zf3t3zv/ehrv112131.jpg


Pozdrav dragi Hrvati i Hrvatice,
kao presjednik
Zdrugove vojne hunte uz podršku većine Zdrugovaca predložen sam za presjednika eHrvatske što sam shvatio vrlo ozbiljno i odlučio se odmah baciti na posao te pomoći našoj eHrvatskoj da vrati slavu koju je imali u početku igrice. Kao što svi znate Hrvatska je u zadnja 2 mjeseca imala dva velika baby boom-a koja su pokrenuli naš trenutni ministar obrane PolarB3er te TaTa RaTa koji su dali sve od sebe da eBebe ostanu u igrice što smatram da su uspješno proveli te sada treba gledati kako tim mladim igračima pomoći da postanu snažni tenkovi pa evo par prijedloga koji bi mogli tome pripomoći, a i koji će pripomoći daljnjem razvoju eHrvatske.

https://s32.postimg.org/5iqd8qe4l/ehrv4.png

4 PROJEKTA ZA eHrvatsku:

1) Firme tenkova- po uzoru na nase saveznike Ukrajince koji su ulagali sve što su imali da cijelom narodu priušte
firme tenkova odlučio sam krenuti njihovim putem. Znači, država će na računu presjednika sagraditi jednu q4 firmu pištolja na čemu ćemo potrošiti 270 golda te svakih 10 dana jednom  građanu podijeliti tu q4 firmu pištolja (jer se firma može prodati tek 10 dana nakon što se izgradi) koju će taj igrač odmah nadograditi na q5 firmu pištolja te će si omogućiti put do firmi tenkova (što je njegov izbor koliko će ih izgraditi) uz napomenu da mu država plaća 185 golda za unaprjeđenje q4 firme pištolja na q5, a ostatak treba sam prikupiti. Nakon što izgradi tenkove igrač će degradirati q5 pištolje vratiti 185 golda državi te proslijediti tu q4 firmu sljedećem igraču. A uvjeti su da je taj igrač vrlo aktivan (često na IRC-u), a i prednost će imati igrači koji imaju više snage.

2) Podjele hrane- zbog toga što je u zadnjih mjesec dana eHrvatska dobila mnogo novih igrača velik problem stvara što ti mladi igrači često ostanu bez hrane jer svi znamo da se u početku nije tako lako prehranjivat. Kad igrač ostane bez hrane gubi volju za igrom jer mu je blokiran put i za borbom i za proizvodnjom, a nije ni toliko lako brzo početi zarađivati dovoljno novca da bi kupio hranu. Ideja je da se ponovno pokrene projekt našeg bivšeg presjednika eHrvatske ER0sensei-a gdje su se svake srijede i nedjelje na državnom kanalu odvijale podjele hrane za slabije i gladne igrače, samo što su uvijeti da igrač ima manje od 1250 snage te naravno da ne dolazi na IRC samo kad je podjela hrane!!!

3) Vojne operacije- kao što i sami možete vidjeti Hrvatska je jedna od najslabije organiziranih država među svjetskim silama te država koja je od početka igre imala manje od 10 pravih vojnih operacija. Plan je da se državnim novcima minimalno jedan do dva puta tjedno na državnom kanalu organizira vojna operacija za kraj neke bitke, a goldima ćemo kupiti hranu i oružje pod uvjet da se kupuje samo od domaćih proizvođača što ću se s njima unaprijed dogovoriti i naručiti dovoljne zalihe hrane i oružja. Time ćemo pokazati veću organiziranost, a i dokazati da smo stvarno jedna od najjačih država eRevolucije.

4) Stabilizacija Monetarnog tržišta
- u zadnja dva mjeseca primjećujem da nam se čak i igrači drugih država t Grčke rugaju sa stanjem našeg monetarnog tržišta te na njemu izvlače velike iznose novca, no naravno nisu jedino Grci tu. Iako nam je monetarno tržište u katastrofalnom stanju jer se dugo vremena nije ništa radilo na njemu, mislim da svejedno u nekoliko dana možemo stabilizirati monetarno tržište gdje ću zajedno s guvernerom redovito ažurirati ponude tako da ponovno ne dođe do ovakvih problema na čemu mnogi igrači 'peru' novac. Za početak ćemo dio ponuda s monetarnog tržišta otkupiti da uvedemo malo reda, a onda malo po malo privoditi ovaj projekt kraju za što će nam trebati dosta vremena i truda.


https://s32.postimg.org/5iqd8qe4l/ehrv4.png


VLADA eHrvatske:

Prime Minister: Nemeton
Minister of Defence: PolarB3ar
Minister of Foreign Affairs: mitar86
Governor: kossinuss
Minister of Education: w1zl


U
 koliko neki od ovih predloženih kandidata ne bude htio prihvatiti navedenu poziciju molio bih ga da mi pošalje poruku te da navede razlog zašto ne želi!!!

https://s32.postimg.org/5iqd8qe4l/ehrv4.png

GLAS ZA BORNU
-GLAS ZA BOLJU HRVATSKU!!!!https://s31.postimg.org/xdc1yq597/hrvanimacija.gif


Support

Comments (48)

ael ole
o/
Ko ti je slike napravio? Laugh
Glasam za tebe Laugh
o7
Bravo mali
o7
Sjajne ideje
v, srecno o7
vote, samo jedna mala opaska. Provjerio sam ne treba se cekati 10 dana za prodaju firme nazad, tako da ti prva ideja dobiva jos vise na vaznosti.
Lose prepisana kandidatura i program Smile
Sto prepisana a nino19 falio si 10 dana se ceka za prodaju a nula za degradat tako mi je admin reka
o7
o7
Ajme kandidata, svi imaju isti program svi stavili istu vladu..jadno nam se piše ako će nas ovakvi vodit. Svaki dan sve sam dalje od ove igre
Sigurno te ove spoznaje budu sad šokirale, ali da te citiram najslabije organizirana država koja otpočetka je imala manje od 10 pravih vojnih operacija je okupirala Austriju, djelove Italije, Vojvodinu i Beograd, Slovenije, Madjarske, Rumunjske, Bugarske, cijelu Tursku, cijeli Cipar, cijeli Izrael i Saudijsku Arabiju, imala sve 100% bonuse na sve resurse. Vi ste danas svi jako pametni, organizirani, zgodni, snažni i nabildani pa nemate ni sve bonuse, a o regijama možete sanjati. Čak ni trening war, koji je koristan za TP medalje, neznate pokrenuti
O/
Negleda se proslost no tu si u pravu ali da smo sad iti malo organizirani nemozes rec
Bravo BornaX
Borkhan +1 sve tocno receno. Sto se tice kandidature sa svime se slazem osim s ovim da se s drzavnm goldima kupuje wep jel od toga nema nista 2 3 akcije golda vise nema i onda se opet vracamo na staro ti goldi se moraju nekako bolje ulozit.
+ da dodam posto ja svaki dan saljem po 500 energije svima ispod 1500 snage (naravno moraju se prijavit) nema smisla radit ove akcije 2 puta tjedno kad ja saljem 7 dana u tjednu.
o7
od svih ljudi, zdrug ide tebe za cp-a postaviti...... Smile
Ne možeš da stabilizuješ Monetari Market dok ne stabilizuješ Tržište jer jednio sdrugim ide paralelno - uporedo . . . PS. Da nisam u pravu ne bi napisao !podrška svim projektima!
o7
Rocky znam Wink
Svaka čast o/
Grozan sastav vlade.
Nemate pojma jer MM ureden tek onda ureduje trziste dobara jer se zna po kojoj se cijeni trguje! A sta se tice Borkana to sta smo mi prije bili i radili ovi sadasnji nece dostic nikad vise! Unistavali su MU koji je drzao top 50igraca na okupu i bez konflikata.. sad zato imamo ovo podjeljeno drustvo
UDBA Laugh sretno malac Laugh
Samo obavjest, ovo je privatna kandidatura, Zdrug na idućim izborima ne podržava nikoga
pa da stavite mozda obavijest tamo u clanak bilo bi bolje ? Laugh nije da cijepim ..zar nije neozbiljno stavit ljude u vladu a pritom ih ne pitat zele li biti u istoj ?!
Pored takvih prijatelja i kolega sta ce ti neprijatelji.
Hahahaha nino19
sritno o7
Svaka cast samo naprijed takvi nam trebaju! (Y) o7
o7
Veliko uspeha ti želim Predsednik Slovenije
o7
o7
o7
Nadam se da gubite na izborima,upravo glas za vasu ideju je nazadovanje eHrvatske
Dalmatae ti si razorio drustvo i opljacko norsvesku pa si pobjego kodnas
Znas da si zanista kad te Godles podrzava! xD
Javio se svetac......aj malo Francuska gubo mogo bi otic malo opet za njih pucat...
Kosinus ja nisam uze ni jedan gold od nijedne drzave a ti si na svom acc gradio 50 q3 rawara i q5 ds tvrktku sa hrvatskim goldima! Bolje ti je suti jer si i sam jos sudjelova u kreiranju podjela dok si jos bio u ZDRUGu di si isa izvuci sta vise igraca van..
Covik kojeg CPji drze za guvernera unatoc katastrofalnim rezultatima i devastiranim marketima! Kad nemas strucna znanja tada ides uzet drzavni gold i gradit sebi firme na svom racunu..
Borna je moj multic Laugh