Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 02 Jul 2016 12:17 - 2

Здравей народе. Наближават изборите за президент на еДържавата ни, затова искам да ви запозная с намеренията си ако ме изберете за президент.

Свързах се с румънския президент за да разбера би ли искал да продължим мирния договор с още един месец с Румъния, а и с целия съюз МДП. Каза, че са съгласни ако им предоставим регионите в Молдова. Смятам, че това е максимума, който можем да извлечем от ситуацията, при положение, че една не малка част от еНаселението ни не иска военни действия с Турция.

За да не стоим без битки за ТП медала румънския президент се съгласи и на тренировъчна война.


Доколкото знам има над 60 000 държавни лева в момента. Не виждам смисъл държавата да разполага с валута, вместо с злато затова всеки ще може да си обмени злато за левове на курс 200 лева за едно злато посредством валутния пазар именно като сложи злато на този курс, което ще му бъде изкупено. Като свършат тези левове при нужда ще има ново печатане на валута.

Също така ако ме изберете ще пиша редовно информативни статии за случващото се и разговорите, които се водят с другите държави. Ще има и редовни детайлни финансови отчети.Поздрави
Sturmmann Batbaianov

Support

Comments (2)

Тренировъчна война докато другите страни губят региони е доста тъпо ... Същото което Македония правеха с Албания ...
Не става въпрос за всеки ден от мандата да имаме война, а примерно пет пъти да има по 24 часа битка.