Army of Tangra

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 19 Jan 2016 17:11 - 13

Здравейте драги сънародници !

Винаги съм искал да имам интересен вестник, който да предава актуални, значими и важни новини, съответно надявам се и адекватни и трезвени мнения, та нека започна с една такава. :)

След доста упорити и тежки усилия, с радост мога да известя, че вече играта има напълно актуален и достъпен български превод !
С още по-голямо щастие (и гордост) мога да кажа, че езика ни е първия, на когото играта бе преведена, като вмомента дори единствените езици са български и испански :) С малката вметка, че минахме испано-говорящите с 1-2 часа....

Чувствам се длъжен да спомена изключително активната реакция и от игровата администрация към всеки момент на превода, тъй като в случая отне 2-3 дни да се свържем в активен контакт с тях, да получа достъп до кодовете, оттам да преведа всичко, а те да си свършат работата с преведения текст. Имам поглед върху други игри и смея да твърдя, че в масовия случай подобен процес може да скъси нечии живот и да отнеме ако не седмици, то месеци.

ВАЖНА вметка : Превода не е дословен копи-пейст от ... знаем къде. Вложих чувство за иновация :)

Достъп до преведената българска версия е достъпен по следния начин :
(От английски)  -  Profile - Settings - Language - (натискате падащия прозорец и избирате български)

Смятам, че това определено е стабилна крачка напред. Защо?
    Превода на играта я прави достъпна за по-голям брой хора (имал съм случай на хора, нежелаещи играта поради липсата на български език, понеже не познават английски)За доста хора представлява по-голямо удоволствие да ползват български интерфейс (естествено за други не, но превода в този случай просто не им пречи :D)Смея да твърдя, че бъдещето наличие на наръчници, упътвания и други подобни, ще е доста по-удобно за разбиране от нови играчи, ако скрииновете и насоките са на основа българската версия и български език, а съответно както вече споменах който иска винаги може да ползва с кликването на 4 бутона всеки друг възможен в играта език.Българското си е българско

Лично аз много се надявам инициативата и резултата да се хареса на тукашното общество, дай боже и да доведе до повече инициативност във всички генерално, и най-вече продуктивност.

Вота за статията ще е нещо много благодарско, и бих оценил високо.
Абонирането (subscribe-a) към вестника би ми помогнало много и в преследването на медали (кой не би се зарадвал на 5 злато?)
Спонсорирането ..... абе на сегашното ниво на наличност на валути остро ме съмнява да осъмна с хилядарки, но ако някой реши да оцени и по този начин труда ми, ще бъда наистина искренно благодарен :)

По повод абонаментите, всеки абонирал се за моя вестник и публикувал в коментар линк към своя вестник ще получи с искреното ми задоволство и моя абонамент, хубаво ще е и всеки видял вестници на български играчи да се абонира, защото - сами ако не си помагаме и не сме екип, няма кой.

Винаги съм насреща и ще се радвам да помогна всекиму.

http://1.bp.blogspot.com/-I2bathH-G9M/UFfd6B-9q5I/AAAAAAAAAtU/VcmkY9isDSo/s1600/logo+liverpool+2012-2013.jpg

P.S. При нередности с превода (човешко е да се греши, особено за неплатена работа хо-хо-хо :D ) ще помоля да пратите известие по пощата, по възможност за точната локация на грешката (по-лесно се открива в купищата кодинги после проблема) , гарантирам най-скоростното му и бързо изчистване и поправяне)

Благодаря за отделеното време!

Support

SefiraVl12Vl12Vl12

Comments (13)

Стъпка по стъпка за България - http://www.erevollution.com/bg/article/1035 ; вотец-мотец и може би още нещо ...
Bravo za truda mnogo dobre svurshena rabota (ne se vijda emblemata)
Браво за желанието и труда! Радвам се, че има такива всеотдайни и мислещи хора като теб. Това по принцип, надали важи само за играта Smile Като си помислиш, че не бях абонирана за вестника ти.. Wink)
Браво за труда ! Ааа да питам само какво им има на циците? Или имаш снимки само тези на приятелката ти, че не искаш да ги пуснеш? :ДДД
Емблемата е оправена хех А иначе няма лошо в циците ама не ми се спи на дивана Laugh
Браво! Похвално ! Нека сега и бъдещите ни политици, министри и всякакви с отговорни функции да бъдат толкова мотивирани.
o7
йойо съб моля закъсал съм http://www.erevollution.com/en/newspaper/890
pozdrav
58/450 подкрепен си Успех
59/508 подкрепа и от менSmile
s518 v61 http://www.erevollution.com/en/newspaper/893
S 550 http://www.erevollution.com/en/newspaper/1006